Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
 Vászon

   
Moziszoba_vaszon

Szinte mindenki, aki otthonában mozit szeretne kialakítani, a lehető legszélesebb vászonra vágyik. Természetesen a vászon méretének és típusának kiválasztása előtt is az a legfontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, mit is várunk el a kész helyiségtől.

Vászon-1Fontos a vászon és az ülések közti távolság, illetve, hogy a vásznat szeretnénk-e „eltüntetni” filmnézés végeztével, vagy nem. Választhatunk különböző fix és motoros vászon közül, elrejtésük  történhet a plafonban, a padlóban vagy akár egy erre épített bútorban is. Természetesen anyagukban is Vászon-1különböző termékek vannak a piacon. Ha a hangfalakat a vászonfelület mögé szeretnénk beépíteni, akkor mindenképpen perforált kivitelre van szükségünk, ha már a 3D-s tartalmakra készülünk, mindenképpen nagy fényvisszaverő erejű anyagra lesz szükségünk.

 moziszoba_vaszonA képarány függvényében választhatunk 1:1-es, 4:3-as, 16:9-es és 2,35:1 vásznak közül, ezt a képforrás formátuma fogja alapvetően meghatározni. Mozizásban a szélesvásznu formátumok az elterjedtek. Rendelkezésre állnak azonban már különböző megoldások arra is, hogy Vászon-1mind a 4:3-a, mind a 16:9-es és a 2,35:1 képet ugyanazon a vásznon élvezhessük.
Választhatunk még sík és íves felületek közt is.

 


 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: