Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
Projektor

A projektor, avagy a „vetítőgép”.

Legfontosabb tulajdonságainak egyike a felbontás – ma már legtöbben az ún. „Full HD” felbontású (1080p ,1920×1080 pixel) vetítőket keresik, de még mindig népszerűek a „HD Ready” 1080p (1280×720 pixel) készülék is. Előbbiek nagyobb felbontásuk miatt sokkal részletgazdagabb, szín hűbb képét elsősorban azok élvezhetik ki, akik HD minőségű televíziós adásokat, illetve Blu-ray lemezeket néznek.
A projektorok másik fontos tulajdonsága a fényerő, mértékegysége a lumen (lm). Ez határozza meg gyakorlatilag, hogy milyen vetítési körülmények közt mekkora kép vetíthető vele, hiszen  a készülékek fényereje állandó
800 és 1000 lm közti fényerejű projektorok: csak elsötétített szobában képesek jól látható részletgazdag képet vetíteni.
1500 és 4000 lm közti készülék nem teljesen elsötétített, teremben közepes méretű kép vetítésére alkalmas.
4000 lm feletti projektorral nagyméretű képfelületet tudunk vetíteni részben elsötétített helyiségben.
Van egy terület ami képes nagyon megosztani a vásárlókat. Mégpedig a képalkotási technikája. Vannak akik a DLP, míg mások az LCD vetítőkre esküsznek. Mindkét technológiának megvannak a sajátosságai. Jó és rossz tulajdonságai. Választáskor az egyéni hitvallás mellet, érdemes a beépítés lehetőségeit is szem előtt tartani. 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: