Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
 Moziszoba

Nem moziélményHázimozi - sok ember számára ez a szó nem jelent mást, mint a boltokban kapható DVD lejátszókat, erősítőket és hangfalakat.
Még kevesen gondolnak olyan, otthon megépített moziszobákra, melyekben szó-szerinti mozi-élményben lehet részük a nap bármely órájában, az éppen hangulatuknak megfelelő filmet nézve.

moziélmény

Manapság egyre több ember dolgozik úgy, hogy bizony nehezen szerveznek meg egy-egy esti programot, hiszen vagy a „kötetlen munkaidő” nyúlik a késő esti órákba, vagy azt a filmet pont nem akkor játsszák, amikor mi ráérünk – és persze ezer más oka is lehet annak, hogy miért nem járunk rendszeresen moziba.

Moziszoba

Azoknak a film- és mozirajongóknak, akik a kevés szabadidejük ellenére fontosnak tartják, a mozizás élményét lehetősége van, hogy saját otthonukban alakítsanak ki moziszobát. Akár a nappali átalakításával, akár külön moziszoba átépítésével. Honlapunkon az otthoni mozizás világába kalauzoljuk el Önöket. 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: