Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
Hangfalak

Hangfal-1Választékuk talán a legszélesebb az eszközök közt. Jelenleg világszerte több mint 10 000 gyártó kínálja különböző hangfalait, vagy hangfal családjait. Ebből a szinte átláthatatlanul hatalmas választékból, ma már reális áron is kaphatók jó minőségű hangfalszettek. Szakcikkekben és fórumokon egyaránt dúlnak viták a melyik a legjobb(?) kérdéséről. Úgy gondoljuk sem ennek az oldalnak, sem nekünk nem tisztünk állást foglalni ebben a kérdésben. Mint Hangfaloly sok helyen az életben itt is fel lehet sorolni jó és rossz tulajdonságokat, előnyöket és hátrányokat. De ezek nagyrésze teljesen szubjektív szempont. Mindenkinek magának kell megtalálni a saját hangfalát. Természetesen számíthat segítségünkre ebben a végtelennek tűnő bolyongásban, hogy Hangfal-1mielőbb otthonában élvezhesse az "igazi", régen keresett hangzást.
Manapság egyre több ún, designer hangfal található már a piacon, melyek tökéletesen, - szinte dísztárgyként illeszkednek otthonunkba, lakberendezési tárgynak álcázva magukat. Így megoldva Hangfala hangsugárzók jósága és külleme körül feszülő családi vitákat.

Léteznek kültérre kifejlesztett, víz- és időjárás álló modellek, és a falba építhető, tökéletesen láthatatlan darabok is.
Regisztráció hírlevélre 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: