Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
Eszközök

A házimozi legfontosabb elemeinek kiválasztása, beszerzése mindig komoly problémát jelent. Mi nem csak néhány gyártó termékeit forgalmazzuk, hanem mindig a célnak és a megrendelő igényeinek megfelelő eszközöket szállítjuk. Így tudjuk a legjobb ár/érték arányt elérni. 

Márkafüggetlenségünket a jövőben is megőrizzük, ezáltal minden vevőnknek azt a rendszert tudjuk szállítani, amelyet igazából szeretne és nem azt, amit egy-egy kereskedő ráerőltet.

Komplett kivitelezés esetén természetesen minden eszköz és építési anyag beszerzése, szállítása a mi feladatunk. Hogy ez pontosan mit jelent? A DVD lejátszóktól kezdve a komplett házimozi rendszerekig; a legegyszerűbb csatlakozótól kezdve, a kábeleken át, az építésnél felhasznált anyagokig mindent beszerzünk és házhoz szállítunk.
Nem hagyjuk magára Önt azután sem, hogy felépült a helyiség, hiszen ha véletlenül garanciális ügyintézésre kerülne sor, akkor mi abban is segítünk.

Ha többet szeretne megtudni az általunk telepített rendszerekről, vagy gondolkodik eszközök beszerzésén, forduljon hozzánk telefonon, vagy email-ben, személyesen pedig bemutatótermünkben állunk rendelkezésére.

                                                                                              

   

 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: