Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat                                                                                          
Építés

 
Halltex burkolat készítése.Egy házimozi rendszer beépítése a lakásba kisebb felfordulással jár, hiszen ilyen esetben főként a kábelkötegek elrejtése jelenthet gondot, megoldandó feladatot.
Kicsit más a helyzet, ha már a hangfalakat is „láthatatlanná” szeretnénk tenni – ez esetben nagyobb átalakításokra van szükség.
 Igazi építésről azonban akkor beszélhetünk, mikor egy használaton kívüli helyiséget szeretnénk átalakítani moziszobává. Erre legalkalmasabb területek lehetnek például a garázs, pince, szuterén, padlástér – ezek jól  alakíthatók át minőségi élményt nyújtó kis Előtét fal építése.magán mozivá. Új ház építésekor mindenképpen érdemes előre figyelembe venni az igényeket. Ilyen esetekben sokkal egyszerűbben és hatékonyabban lehet megtervezni a majdani szórakoztató központot - akár családi, akár társasházról van szó, hiszen az építtetővel közösen tudjuk a legoptimálisabb és akusztikai, gépészeti és elektromos hálózati terveket elkészíteni.

Diszítő elemek készítéseA moziszoba kialakítása során általában szárazépítési technológiát alkalmazunk, tehát gipszkarton, fa, hő- és hangszigetelő anyagokat. Ezek olyan  anyagok, melyeknek felhasználása gyors és kevés hulladékkal jár, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Referenciák-Galéria menüpontban tudja megtekinteni néhány építésünk munka közben készült fotóit.


                                                         

   Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: