Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
Bemutatóterem

Bemutatótermünk jelenleg két teljesen eltérő kialakítású helyiségből áll.
moziszoba bemutatoterem

A kisebbikben (kb 20m2) egy teljesen átlagos lakás nappali szobáját szeretnénk imitálni. Ülőgarnitúrával, dohányzóasztallal, függönyökkel. Az LCD TV a falon kapott helyet és a hangrendszer elemei sem hivalkodó, robosztus darabok. Viszont a mennyezet alatt megbújik egy projektor és vele szemközt egy távirányítható, motoros moziszoba bemutatoteremműködtetésű vetítővászon, mely a TV elé siklik le. Néhány gombnyomás és a „nappali” kicsiny moziszobává varázsolható. A 2,4 m-es vászonra moziszoba bemutatoteremvetített kép impozáns látványt nyújt a kényelmes ülőgarnitúrából
 nézve. A hangrendszer is bizonyítja, hogy egy ekkora helyiségben méltó támogatást tud nyújtani a moziszerű képi élményhez.
A szobában jelenleg található és kipróbálható eszközök:

- Marantz NR1501 rádióerősítő
- Marantz DV4003 DVD lejátszó
- Klipchs 5.1 hangfalszett
- Infocus X9 HD-redy vetítő
- Sony KDL40W4500 LCD TV


moziszobaA másik szobánk (kb. 30 m2) pedig egy igazi klasszikus stílusban épült moziszoba - egy „mini Uránia”. A szoba teljes kialakítása a mozizás hangulatát és élményét szolgálja: a falak és álmennyezet akusztikailag tervezett szerkezete, a süppedős padlószőnyeg, és az emelkedő széksorok. Melyek közül az első sorban kényelmes lábemelős fotelek találhatók, a másodikban „igazi”mozis bársonyszékek, és a harmadikban ugyanezen székek „szerelmes” két személyes változata, mely csak nagyon kevés multiplex utolsó sorában található meg. Falak burkolata és moziszobadíszítése egy klasszikus mozit idéz. A négy körből álló világítás mely hangulatfényből, mennyezetvilágításból, spottokból és falikarokból áll. Jól szabályozható a kellemes derengéstől a teljes megvilágításig.
A vetített kép 3m széles fix vásznon elevenedik meg, mely előtt természetesen dobogó - amolyan kicsiny színpad terül el. A vetítővászon mellett kétoldalt takaróparavánok rejtik a frontsugárzókat.

Moziszoba bemutató

A szobában jelenleg található és kipróbálható eszközök:
- Marantz AV8003 előerősítő processzor
- Marantz MM8003 végerősítő
- Marantz BD7004 Blu-Ray lejátszó
- Sony PS3 játékkonzol és Blu-Ray lejátszó
- KEF XQ  5.1 hangfalszett
- SONY VPL-VW10 FullHD vetítő 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: