Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
Új Halltex panel
.


Ilyen voltTéli álmából és újjászületéséből éppen csak ébredező medvénk szeméből távoli északi barátja rázta ki az utolsó álom morzsákat. Jött a telefon és a csapat újra munkára készült.
Ezúttal (sajnos) nem egy komplett mozi kivitelezéséről szólt a megbízás. Megrendelőnk a Halltex burkoló anyagokat forgalmazó partnerünket kereste fel hangszigetelő burkolat miatt. Mozijának terve már teljes
volt, sőt az építés is elég előrehaladott állapotban tartott. Igazából aPorózus lapokkal belső burkolást és némi hangszigetelést kaptunk feladatul.
A helyszíni egyeztetésen a bemutatott minták közül egyértelmü befutó volt a új bordó panel. Gyár a "Villa" családot bővítette ezzel a színnel és mitagadás, nagyon beletaláltak. A kellemes árnyalatú mutatós új családtag igazán házimozi belsőnek kívánkozik.
A döntés villámgyors volt. Vízszintesen rakott bordó panelek díszlécekkel és szürke oszlopokkal.
Mivel a helységben van két szerkezeti oszlop, ezek elég egyértelműen meghatározták a díszítő oszlopok méretét és ritmikáját. 
A megrendelőnk extra nagy hangsúlyt nem kívánt fektetni a helység hangszigetelésére a házon belüli elhelyezkedése miatt. A plafon hátsó traktusába beépített mennyezethűtés is kizárt mindenféle burkolatot és hangszigetelést. Így a falakra Halltex porózus lemez került a mutatós bordó panelek alá a hangcsillapítás megerősítésére. A plafon első traktusában pedig a jólbevált  porózus lap és Hovi páros védi a fent elhelyezkedő nappalit a durvább filmes hangeffektektől.
Végeredményül egy mutatós, hangulatos moziszoba alakult ki megrendelőnk és családja megelégedésére.

Kívánjuk nekik hogy sok kellemes órát töltsenek benne kedvenc filmeik társaságában.Front oldal

 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: