Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
Vendég "művészek" a moziszobában.


Újévkor általában a legtöbben fogadalmat teszünk. Ez így történt velünk is. Megfogadtuk, hogy márkafüggetlenségünket kihasználva idén  arra törekszünk hogy minél több érdekes és izgalmas bemutatóval kényeztetjük kedves partnereinknek.

Januárban egy (szerintünk) „ütős” 3D-s Sony projektor bemutatójával kezdtünk, mely a fokozott érdeklődés miatt továbbra is tart. Még mindig lehet rá regisztrálni (itt).
 
De itt a következő csemege.
Sony VPL-VW90ES

Moziszobánkban néhány hétig meghallgatható a szinte egyedülálló sztatikus hangsugárzóiról elhíresült Martin Logan cég kiváló 5.1-es hangfal összeállítása. A cég által alkalmazott szokatlan hangképzési technika teljesen egyedi hangzást eredményez. A Hi-End rajongók régóta kedvelik a nagy múltú gyártó termékeit. A cég a kor követelményeire figyelemmel, kifinomult megoldásokat kínál a moziszobák számára is.

 Mindenképpen érdekes kirándulásnak ígérkezik, a zenés és akció filmeke tesztelése ezeken a magas színvonalú hangsugárzókon, egy igazi házimozis környezetben.

Jöjjön el egy érdekes és izgalmas bemutatóra! 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Reference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: