Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
 
Új eszközök a bemutatóteremben

Újabb felsőkategóriás eszközzel bővült bemutatótermünk: az A.I.D.A. Audió Kft nálunk kívánja bemutatni a KEF cég csúcskategóriás mozi hangsugárzó szettjét - az XQ hangfalcsaládot, amely 2008-ban EISA díjat nyert.


A KEF mérnökei nem csupán a beltartalomra koncentráltak. A a hangfalak külleme is igen tetszetős. Látszó hangsugárzóként telepítve, lakberendezési tárgyként is megállják a helyüket. De egy ilyen kategóriájú szettől a megjelenésen túl igen komoly teljesítményt is joggal várhatunk el. Ami a pontos, precíz hangképzést, óriási dinamikát, kiváló és pontos hangvisszaadást, hangképet jelent. Természetesen semmi okunk nem lehet panaszra ezek tekintetében, hiszen  a cég  csúcskategóriás mozi hangfalairól beszélünk, és nem véletlen a nemzetközi szakmai elismerés.

Matók István több évtizedes tapasztalata folytán a Hi-End világában méltán elismert szakember. Az ő tollából jelent meg egy teszt a Stereó Sound & Vision magazinban e hangsugárzó családról. (letölthető PDF formában)

Hogy igazán érzékelhetővé váljon a hangsugárzó készlet tudása, méltó meghajtásként a Mazantz cég mozis nagyágyúját kapta. A lemezeket a BD7004 -es Blu-Ray player fogadja, a processzor  feladatait egy AV8003-as előerősítőre bíztuk, míg a teljesítményt az MM-8003-as végfok biztosítja, és nem szűkmarkúan ám!
 Jöjjön és tapasztalja meg ezt a moziérzést!
Szeretettel várjuk bemutatótermünkben!!


 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: