Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat
High-end bemutatóterem

Az A.I.D.A. Audió Kft.-vel kialakult kiváló kapcsolatnak köszönhetően cégünk bemutatótermét választották ki prémium termékeik megmérettetésére. Munkatársaik úgy itélték meg, hogy helyiségünk mind  akusztikáját, mind kivite- lét  tekintve  méltó  környezetet  képes biztosítani az általuk forgalmazott kitűnő márkák csúcskategóriás készülékeinek bemutatásához.

A megtiszteltetés eredményekén bemutatótermünkben jelenleg kipróbálható egy igazi High-end sztereo összeállítás.

KEF ReferenceAz igazi "nagyágyú" a KEF cég 2 db REFERENCE 207/2 hangsugárzója.
A hangfalakat válogatott, egyesével bemért és  válogatott  alkatrészekből  teljesen kézi munkával készítik, méltán nagynevű gyártó műhelyében.
Letisztult, nyugodt, részletgazdag hangzását élvezhetik az igazán  Hi-Fi  rajongó vendé- geink. És hogy méltó kiszolgálásban legyen része  a  hangsugárzóknak  a  Marantz cég csúcskategóriás készülékei szolgáltatják  a jelforrást. Természetesen minden nemű ká- belezést az A.I.D.A. Audió által  forgalma- zott InAkustik termékek kiváló minősé- gű Reference szériás kábeleivel végeztük.
  • SA-11S2 SA-CD lejátszó
  • SC-11S1 előerősítő,
  • SM-11S1 végerősítő 


MarantzMivel viszont fő profilunk a mozi- szobák tervezése és  kivitelezése,  referencia bemutatótermünk nem lenne igazán teljes egy  ütős mozi szett nélkül. Ebbe a szekcióba az A.I.D.A. Audió KFT a Marantz legnagyobb előfok- végfok páro- sán kivánja  demonstrálni  milyen  is az igazi moziszoba hangzás.
És a hatás nem is marad el.  • AV-8003 AV előerősítő
  • MM-8003 végerősítő,


A "Hogyan varázsolja napaliját percek alatt házimozivá" demonstráló  helyisé- günkban  egy szerényebb dübörgésű  és  kedvezőbb árfekvésü szettel  várjuk érdeklődőinket. Ahol a "szerényebb" szó nem az eszközök képeségét jellemzi, Csupán egy  "családbarátabb", a mindennapi élettérbe jobban ileszkedő össze- állítást tükröz.
  • Marantz DV4003BL   DVD lejátszó,
  • Marantz NR1501 BLAV   AV rádióerősítő
  • KEF KHT 3005SE hangsugárzó szett,


A két cég között létrejött megegyezés értelmében nem csak az itt felsorolt esz- közök meghallgatására és tesztelésére van lehetőség bemutatótermünkben.
Az A.I.D.A Audió KFT palettáján szereplő bármely gyártó által készített High- end kategóriás ezközt tesztelheti nálunk. 
A kivánt  készüléket (amenyiben van raktárkészleten)  az A.I.D.A Audió KFT  számunkra biztosítja
.  Bemutatótermünkre szállítjuk, beüzemeljük és beállítjuk, hogy Ön méltó körülmények közt tesztelhesse. Természetesen ez előzetes idő- pontegyeztetést igényel.

 Marantz   KEF  ONKYOTEACMordaunt shortInakustik
 
Szeretettel várjuk Önöket bemutatótermünkben!!


 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgatható a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.Megkezdtük a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: