Főoldal


Referenciák - Galéria

Moziszoba
   Tervezés
   Építés

  
Eszközök
  Vászon
  Projektor
  Hangfalak
  Dekor elemek
  Bútorok
  Elektronika
  Akusztikai elemek
 
Bemutatótermünk
 
Rólunk írták
 
Kapcsolat 
Hírek
1 - 2


2010. Szeptember
Kicsi és szép 2.0

moziszoba katasztrófaMikor az ember a saját munkáját bontja, azok sosem örömteli percek. Főleg ha ezt, a jól sikerült átadás után 2 héttel kell megtenni úgy, hogy  sárlavina söpört végig a vadonatúj moziszobán, azt csak a sírással küszködve lehet elvégezni. Szerintem nem csak nekünk, hanem bármely építőnek, aki minden munkáját egy-egy kis alkotásnak tekinti. Szeretettel tervezgeti, alakítgatjai, tökéletesíti, hogy a tulajdonosának a lehető legtöbb örömet tudja okozni a megépült moziszoba.
Bővebben a hírről 


2010. Július
Ha már úgyis Kecskeméten járunk...

Sony szalon KecskemétPartnerünk az AV-Land KFT
megkért minket, hogy ha már úgyis szép városukban töltjük napjainkat, vizsgáljuk meg a Sony Center található mozi és Hi-Fi bemutatótermüket. Szívesen tettünk eleget a kérésnek, hisz a két cég között nagyon jó kapcsolat alakult ki az idők során.
Bővebben a hírről 


2010. Július
Pihenőből Moziszoba.

moziszoba építésA helyiség funkciója alapjaiban nem változik - a pihenést és kikapcsolódást szolgálja.
Bővebben a hírről 2010. Június
A nagy kihívás.
moziszoba építés LakótelepenFebruár környékén kaptunk egy érdeklődő telefonhívást.
"Lehet olyan moziszobát építeni melyből nem, vagy csak nagyon kevéssé jön ki a filmnézés zaja?"
"Elméletben lehet gyakorlatban az a hely adotságaitól függ".
Bővebben a hírről 2010. JúniusKEF Reference

Nagy megtiszteltetést és elismerést kaptunk!
Az AIDA-Audió Kft  referencia teremmé választotta cégünk bemutató termét.

Bővebben a hírről 

2010. május 

Elindult végre új honlapunk, amely kisebb design és fazon igazításon ment keresztül. A régi oldalhoz képest kevesebb a közvetlen termékinformáció, de viszont sokkal több hasznos anyagot tervezünk felrakni az építésekkel kapcsolatban. Így segíteni szeretnénk az ügyes kezű barkácsolókat és a házilagos kivitelezőket is.
Az oldalainkat folyamatosan töltjük, így időnként nem lesz minden oldal elérhető, ezért kérjük látogassanak vissza többször.
Ha kérdéseik vannak, tegyék fel bátran kollégáinknak!

Megnyitjuk „webáruházunkat”, ahol folyamatosan bővülő kínálatunkban minden olyan terméket igyekszünk egy helyre gyűjteni, mely valamilyen módon kapcsolódhat az otthonii mozizáshoz. Kicsit más lesz, mint a megszokott ilyen jellegű oldalak, hiszen itt a speciális termékek miatt megrendelőinkkel szorosabb kapcsolatot kívánunk fenntartani, mint az általánosabb termékeket forgalmazó társaink. Nézzenek körbe, kérjük írják meg észrevételeiket.

2010. április
Kics, de ...A kicsi is lehet szép! Mindössze 18 nm, de rendkívül barátságos és elegáns moziszobát épíítettünk egy pest megyei településen. A 4 személyes családi moziban a csillagos égbolt alatt igazán pihentető a filmnézés. Az építés képei itt láthatók 


2010. január

Újabb házimozi került átadásra. A családi mozinak épített helyiség egyszerű, letisztult formákkal rendelkező, rejtett hangszórós megoldásokat magában foglaló szoba lett. Színvilága piros-szürke, a falakat a Halltex Villa01 panelekkel borítottuk. Ezeknek az elemeknek mind a hangszigetelő, mind esztétikai értéke igen magas. Tekintsék meg fotóinkat itt.         
                                                                                   

2009. december

Újabb eszközök érkeztek bemutatótermünkbe, ezzel is bővítve a helyszínen meghallgatható, kipróbálható termékek listáját. Nappali szobánkban KEF és JBL hangszórókat hallgathat meg, moziszobánk pedig Revel Concerta hangszórókkal, egy SIM2-es projektorral, illetve Lexicon processzorral és erősítővel bővült.
            

Látogasson el hozzánk, próbálja ki a termékeket!


1 - 2
 

Az A.I.D.A. Audió Kft

referencia bemutató termévé választott minket.

KEF referencia terem
Meghallgathatók a
KEF Refference 207/2 hansugárzók.
Marantz SA-11S2, SC-11S1, SM-11S1
meghajtással.
 
és a
 
KEF XQ moziszett
Marantz elektronikákkal


Megkezdtük
a fantasztikus akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Green Glue termékek hazai forgalmazását! Ügyfeleink írták: